Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Orosz Szerpentin "Angel" Fülbevaló

Orosz Szerpentin "Angel" Fülbevaló
Fő kategória >Ásvány Fülbevalók >"Angel" Fülbevalók
1 300 Ft1300

Orosz Szerpentin Ásvány Fülbevaló a "Angel" sorozatból. Az ezüst része Tibeti ezüst, de a kapocs Nikkel mentes Fémből készült!
Teljes hossza 36mm. Lógós része: 22mm.
Természetes Ásványból készült, ezért némi szín és mintázat eltérhet a képen látható terméktől.
Tulajdonságait a Bővebb kifejtésben láthatod.
 • *** Orosz Szerpentin ***

  Csakra: koronacsakra.

  Jellegzetességei: a szerpentin földelő kő, elősegíti a meditációt és a spirituális világ felfedezését. Tisztítja a csakrákat, serkenti a koronacsakrát, megnyitja az extraszensz képességeket, és segít megérteni az élet spirituális lényegét. Új energiavonalakat biztosít a kundalini felemelkedéséhez. Elősegíti a már megszerzett bölcsesség életre keltését, valamint az előző életek emlékezetének visszanyerését.

  Pszichológiailag: a szerpemtin hatására úgy érezzük, hogy még inkább mi irányítjuk az életünket. Helyreállítja a felborult szellemi és érzelmi egyensúlyt, valamint lehetővé teszi, hogy a gyógyító energiát tudatosan irányítsuk a problémás területetekhez. Fizikailag: a szerpentin rendkívül hatásosan tisztíja, méregteleníti a testet és a vért. Azt tartják róla, hogy hosszú életet biztosít.

  Gyógyhatása: a terpentin eltávolítja az élősködőket, segít a kalcium és a magnézium felszívódását, valamint megkönnyíti a vér cukorszintjének beállítását akár alacsonyabb, akár magasabb a normálisnál.
 • Cikkszám
  AFSP0067
Webáruház készítés